Compania TAROM anunţă că ieri, 07.04.2019 a avut loc primul zbor TAROM către noul aeroport din Istanbul.

La bordul aeronavelor noastre puteţi alege să zburaţi către Istanbul (Istanbul Airport) din Bucureşti ( Aeroportul Otopeni) cu 14 frecvenţe săptămânale şi tarife începând de la 132 EUR pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul TAROM www.tarom.ro.

Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Vă reamintim că aeronavele TAROM vor decola de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Istanbul în zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă şi Duminică după următorul program, afişat în ore locale:

OTOPENI - ISTANBUL AIRPORT;

  • RO 261 - decolare 08:35 - aterizare 10:50
  • RO 263 - decolare 16:25 - aterizare 18:40

ISTANBUL AIRPORT- OTOPENI

  • RO262 - decolare 11:40 - aterizare 11:55
  • RO264 - decolare 19:35 - aterizare 19:50

Puteţi accesa următorul link pentru mai multe informaţii cu privire la biletele de avion pe ruta București – Istanbul şi retur: https://www.tarom.ro/destinatii/istanbul.

Recomandăm tuturor pasagerilor noştri care se deplasează la Istanbul, să aloce mai mult timp decât în mod normal, pentru transferul de la/către Istanbul Airport, ţinând seamă de faptul că infrastructura de transport nu este definitivată.

Vă mulţumim frumos şi, ca de fiecare dată, vă aşteptăm cu drag la bordul aeronavelor noastre!

Echipa dumneavoastră TAROM

EV SSL