IMPORTANT! For certain international destinations, before arriving at the airport, it is MANDATORY to fill in the online forms requested by the authorities and to show at the check-in point the confirmation code

Details here

Compania TAROM - Informare ROT 298 Sofia-Otopeni, 09 Aprilie 2019

Din cauza unor probleme de natură tehnică survenite inopinant, respectiv a necesității efectuării unor verificări tehnice suplimentare ale radarului meteo al aeronavei, Compania TAROM informează că pentru cursa ROT 298 Sofia - Bucureşti, programată sa aterizeze astazi, 09 Aprilie 2019 la ora locală 20:50, se estimează o întârziere de aproximativ 3 ore.

TAROM depune toate eforturile necesare in vederea rezolvării situației si a luat toate măsurile necesare pentru operarea cursei in cel mai scurt timp.

O alta aeronava a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă pentru a prelua pasagerii și a-i transporta în condiţii de siguranţă deplină şi confort către București.

În prezent pasagerii primesc asistenţă la sol conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor.

Vă mulţumim pentru înţelegerea și încrederea acordate, şi vă reamintim ca prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure.”

EV SSL