Free baggage allowance included in your airline ticket.

Find out more

Tarom Tours este agentia de turism a Companiei Tarom care a fost infiintata in anul 1994.

Principalul produs turistic oferit de TAROM TOURS este pachetul “city break” organizat pe cursele de linie ale Companiei Tarom, cu sejururi variabile, in functie de dorintele clientilor, minim 2 nopti de cazare.

Un produs bine apreciat, pentru familiile cu copii, a fost si continua sa fie vacanta la Disneyland Paris, oferta care s-a bucurat si se bucura in continuare de succes, ca urmare a facilitatilor acordate copiilor de catre TAROM, respectiv copilul calatoreste gratuit, platind doar taxele de aeroport si tariful de serviciu. Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii.

Si nu in ultimul rand, oferta Tarom Tours este completata de sejururi pe litoralul din Turcia, Grecia, Spania, Croatia, Franta, inclusiv programe sociale si de seniori.

Pentru ca ne intereseaza siguranta clientilor nostri si pentru ca viata este imprevizibila, recomandam incheierea unei polite de asigurare de calatorie pe care o realizam noi impreuna cu compania Colonnade Insurance S.A Luxembourg – Sucursala Bucuresti - maxima seriozitate si garantie in caz de nevoie.

Apelati cu incredere la agentia noastra si va veti convinge de promptitudinea si seriozitatea care ne caracterizeaza.

Programul de lucru este in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00.

Ne puteti contacta pentru programe turistice la numerele de telefon: 0213034421/0213034417/0213184444, 0745059573 sau la adresa holidays@tarom.ro

Adresa: Splaiul Independentei Nr.17
Intre Podul Izvor si Piata Natiunilor Unite
Vezi harta aici

Calatoreste cu TAROM TOURS si lumea este mai aproape.

EV SSL