IMPORTANT! For certain international destinations, before arriving at the airport, it is MANDATORY to fill in the online forms requested by the authorities and to show at the check-in point the confirmation code

Details here

București/ 02 Aprilie 2019/ Compania TAROM: Informare RO 637 București-Satu Mare

Compania TAROM informeazã cã aeronava programată sa opereze astazi, 02 Aprilie 2019, cursa RO 637 cu destinația Satu Mare , s-a întors din zbor după aproximativ 10 minute de la decolare pe Aeroportul Internațional Henri Coandă,conform procedurilor standard in aceasta situație, in urma unor fluctuații in funcționarea sistemului de presurizare al aeronavei.

Subliniem ca decizia comandantului de intoarcere a aeronavei din zbor respectă întocmai normele și procedurile de siguranță și securitate in aviație civilă, iar siguranța și securitatea pasagerilor noștri și a echipajului nu au fost puse in pericol nicio clipă.

Avionul a aterziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pasagerii au fost debarcați.

O alta aeronava TAROM a preluat deja pasagerii și urmează sa decoleze in cel mai scurt timp către destinația inițială.

Vă mulţumim pentru întelegere, şi vă reamintim că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure.

EV SSL