Formulare OBLIGATORII pentru călătoria ta!

Detalii aici

                                                            Informare: Grevă în sectorul de transport din Franţa

Din informaţiile pe care le avem la dispoziţie, în data de 05 Decembrie 2019 în Franța este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique (sindicat al șoferilor), a FO-Air France (sindicat al personalului la sol), precum şi a controlorilor de trafic aerian.

Din această cauză, asemenea altor companii aeriene, şi Compania TAROM ar putea fi afectată în sensul anulării/întârzierii curselor cu sosire sau plecare din/către Franţa. 

Recomandăm pasagerilor să-şi ia toate măsurile de siguranţă astfel încât să ajungă în timp util la aeroport în vederea efectuării formalităţilor de check-in şi îmbarcare. 

De asemenea, vă rugăm să accesaţi https://www.oui.sncf/aide/informations-situation-perturbee-etat-du-trafic-echange-et-remboursement pentru informațiile disponibile despre evoluțiile din sistemele de circulație. 

Întrucât există riscul prelungirii grevei, dorim să va asigurăm că vă vom ţine la curent cu statusul zborurilor TAROM pentru zilele următoare.

 

 

 

EV SSL