IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către anumite destinaţii internaţionale, înainte de prezentarea la aeroport, este OBLIGATORIU să completaţi online formularele solicitate de autorităţi şi să prezentaţi la check-in codul de confirmare a transmiterii

Detalii aici

Compania TAROM informeazã pasagerii sãi cã a fost finalizat orarul de zbor pentru luna aprilie.

Dacă aveți rezervări sau doriți să călătoriți, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

Dacă aveți un bilet deja achiziționat, puteți accesa secțiunea "Despre Călătoria Ta", pentru a identifica statusul zborurilor, precum și modificările datelor de călătorie. Vă rugăm să accesați acest link, introducând numele de familie (dacă la momentul rezervării l-ați inversat cu prenumele, vă rugăm să folosiți prenumele) și codul rezervării sau seria biletului (începe cu 281). https://www.tarom.ro/verifica-datele-calatoriei

Dacă intenționați să planificați o călătorie, în "Orar zboruri" sunt informații actualizate periodic, afișând doar cursele rămase în operare după efectele Covid-19. Puteți verifica selectând perioada și perechea de orașe dorite https://www.tarom.ro/orar-zbor.

Din aplicația #TAROM, disponibilă pentru telefoane cu sistem de operare iOS și Android, care se poate descărca din App Store și Play Store, în Manage booking/Rezervările mele, puteți salva rezervarea dumneavoastră, introducând numele de familie (dacă la momentul rezervării l-ați inversat cu prenumele, vă rugăm să folosiți prenumele) și codul rezervării sau seria biletului (începe cu 281). Astfel, veți putea fi informați despre potențialele modificări ulterioare. Dacă vor fi modificări ale datelor de călătorie, ecranul va fi actualizat automat.

Prin aplicația mobilă trimitem periodic notificări referitoare restricții de călătorie, rute și alte informații necesare.
 

EV SSL