Condiții de călătorie - COVID-19

Detalii aici

Dragi pasageri,

 

Conform anunțului făcut de către autoritățile austriece, se prelungește obligativitatea efectuării testului SARS-CoV-2 (PCR), până la 31 decembrie 2020, pentru toți pasagerii care sosesc din #România.

ATENȚIE:

 - Pentru intrarea în carantină, pasagerii trebuie să prezinte autorităților austriece dovada că au unde să se carantineze (contract de închiriere, act proprietate);

 - Testul PCR efectuat în perioada de carantinare va fi achitat de către pasageri;

 - Dacă nu poate fi prezentat certificatul medical sau dovada sigură a unei cazări adecvate, intrarea în Austria este #interzisă!

Pasagerii pot tranzita Austria fără efectuarea unui test SARS-CoV-2 (PCR) sau carantinare doar în condițiile în care pot prezenta documente doveditoare în acest sens și NU le este permisă înnoptarea pe teritoriul austriac!

Toți pasagerii au obligativitatea completării formularului de sanatate: https://www.bmeia.gv.at/fileadmin/user_upload/Vertretungen/Bukarest/Doku...

Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență, de la intrarea în aeroportul de plecare, până la ieșirea din aeroportul de destinație.

De asemenea, înainte de efectuarea zborului, vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Nu uitați! În cazul în care vă doriți să vă deplasați în străinătate, vă recomandăm informarea din surse oficiale: http://www.mae.ro/node/51901

EV SSL