IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către anumite destinaţii internaţionale, înainte de prezentarea la aeroport, este OBLIGATORIU să completaţi online formularele solicitate de autorităţi şi să prezentaţi la check-in codul de confirmare a transmiterii

Detalii aici

Stimați pasageri,

Conform ultimelor decizii emise de către autoritățile olandeze vă comunicăm faptul că toți pasagerii care intenționează să călătorească spre Amsterdam au nevoie de un Test Antige Negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinație.

Menționăm faptul că prezentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară și pentru pasagerii de tranzit!

În cazul în care pasagerii nu prezintă un Test Negativ Antigen COVID-19, accesul este restricționat.

Totodată, vă informăm că TAROM va opera zborul RO361 București OTP - Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19!

Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile de mai sus pot fi modificate. Dacă se impun măsuri noi sau se modifică cele menționate, vă vom informa în consecință.


 

EV SSL