IMPORTANT! Pentru a efectua călătoria către o destinaţie internaţională este OBLIGATORIU să completaţi formularele online solicitate de autorităţle statelor de destinaţie şi să deţineţi toate documentele care atestă îndeplinirea condiţiilor de călătorie - COVID 19. Condiţiile de călătorie COVID - 19 le regăsiţi inclusiv pe: https://www.mae.ro.

Informare presa - disfunctionalitati sistem Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucuresţi

INFORMARE PRESĂ

Bucureşti, 06 Martie 2020

 

INFORMARE PRESĂ

Compania TAROM precizează că din cauza disfuncţionalităţii sistemului de suport pentru servicii check-in ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucuresţi, în dimineaţa zilei de 06 Martie 2020, cursele TAROM au înregistrat întârzieri de până la 30 de minute.
De asemenea, în acest context, subliniem că nu a fost anulat niciun zbor. Dintr-o eroare informatica, pe site-ul Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti au aparut informatii referitoare la curse TAROM anulate.
Mentionam faptul ca acele curse au fost anulate comercial din planul de zbor cu mai mult de doua saptamani inainte de data de 06 Martie 2020. Pasagerii au fost anuntati din timp , au fost protejati si au fost reacomodati pe alte curse, astfel incat sa nu le fie afectate calatoriile.
Va mentionam ca pe display-ul fizic din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresţi au fost afisate corect informaţiile cu privire la cursele TAROM din ziua de 06 Martie 2020.

 

Echipa TAROM

EV SSL